به گزارش مشرق به نقل از جوان آنلاين پاره اي از فعاليت هاي وي که مدتها در بيت امام(ره)حضور داشته و نقش موثري در تصميم گيري ها و موضع گيري هاي اين بيت دارد به شرح زير است:
بيت امام(ره) و فعاليت سياسي
مدتي است که برخي تحرکات در بيت حضرت امام خميني(ره) اتفاق مي افتد که آغشته به فعاليت هاي سياسي کاملا جهت دار مي باشد.
اين تحرکات و فعاليت ها که بي گمان اعضاي بيت معظم امام راحل را در شان جرياني – سياسي قرار داده به شکلي است که منزلت آنان را به بازي هاي سياسي فروکاسته است.عدم موضع گيري هاي صريح نسبت به فتنه سال 88 و اغتشاشات و حوادث بعد ازآن ،سکوت نسبت به تعرض به انديشه ها و ميراث هاي ماندگار امام راحل همچون ولايت فقيه،روزقدس ،ديدار با برخي محکومان اغتشاشات سال گذشته و ...از جمله مواردي است که با جمع شدن فعاليت هاي خاص سيد ياسر خميني و ديدار هاي وي با برخي متهمان نقض کننده امنيتي ملي کشورمان،پرسش هاي جدي اي را بوجود مي آورد که پشت پرده هدايت فکري صورت گرفته در اين زمينه چه کسي است.
نوه امام(ره) هدف فتنه گران
نگاهي به برخي تصاوير منتشر شده در رابطه با ديدارهاي سيد حسن و سيد ياسر خميني با برخي افراد و جريان هاي سياسي نشانگر حضور فردي است که مدت هاست در بيت امام حضور داشته و اينک نقش محوري اي خاصي را در تصميم گيري هاي بيت امام ، موسسه تنظيم و نشر آثار حضرت امام خميني(ره) و موسسه پژوهشي امام خميني(ره)برعهده دارد.
سيد سراج الدين موسوي کيست؟
اين فرد که سيد سراج الدين موسوي نام دارد از اعضاي مجمع روحانيون مبارز مي باشد که در 29 اسفند 1366 به همراه 22 نفر ديگر شامل آقايان توسلي، امام جماراني، موسوي خوئيني ها، کروبي، خاتمي، خلخالي، جلالي خميني، حسن صانعي، غفاري، رحماني، سيدمحمد هاشمي، مجيد و محمدعلي انصاري، رحيميان، آشتياني، بيات، منتجب نيا، نظام زاده، درچه اي ، ابطحي، کيان ارثي و سيدحميد روحاني، در بيانيه اي با متهم کردن جامعه روحانيت مبارز، به کنار گذاشتن افراد صالح و طرح اسامي غيرقبول و خارج از ضابطه هايي مثل «دفاع از محرومين و مستضعفان» و... اين تشکل را تاسيس و ليست انتخاباتي را منتشرکردند.تشکلي که بعد از انشعاب خود از جامعه روحانيت مبارزو علي رغم ادعاهايش ، درحيات سياسي خود متاسفانه به دليل تفکرات تند سياسي ، نفاق دروني و خود بيني افراطي و با سوء استفاده از نام حضرت امام (ره) و قرابت بعضي از آنان باايشان ، درپشت ادعاي خط امامي ، هم وغم اصلي شان فقط حذف جريان مقابل شد.
ديدار با مصطفي تاجزاده (به ظاهر بيمار)از مجرمان ضد امنيتي حوادث انتخابات به همراه سيد ياسر
حامي سر سخت منتظري
سراج الدين موسوي به صراحت از هواداران سر سخت مرحوم منتظري بوده است. نزديکي وي به منتظري به حدي بود که پس از اينکه منتظري از حکم دادگاه در مورد مهدي هاشمي(برادر دامادش) اطلاع يافت، براي پيشگيري از اجراي حکم، توسط سراج الدين موسوي يادداشتي را براي امام ره ارسال نمود.جالب اينکه حتي نامه (6/1/68) امام خميني به منتظري هم او را به تجديدنظر در اين گرايش وا نداشت. شايد همين علاقه به مرحوم منتظري بود که موجب شد وي به وصلت دختر خود با بيت مرحوم منتظري رضايت داده ودختر وي عروس سيد هادي هاشمي داماد منتظري شود.
حامي سر سخت ميرحسين
سراج الدين موسوي که از حاميان سرسخت ميرحسين موسوي در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري بود،سابقه همکاري با وي را نيزدرکارنامه فعاليت هاي خود دارد. وي در در دولت موسوي مسوليت کميته انقلاب اسلامي را برعهده داشت.
نکته جالب اين که زماني که ميرحسين موسوي درپيش از انتخابات وعده جمع کردن گشت هاي ارشاد را در صورت پيروزي در انتخابات رياست جمهوري را مطرح کرد بسياري از افراد به ياد گشت هاي منکرات دولت وي به مسئوليت سيد سراج الدين موسوي افتادند.همو که مردادماه سال 65 در يک مصاحبه تلويزيوني گفته بود: با همکاري سازمان امور اداري و استخدامي، بدحجاب ها ازگذرنامه، گواهينامه رانندگي و دانشگاه محروم مي شوند! .
سراج الدين موسوي که مسئوليت دفتر حضرت امام(ره) در قم را نيز بر عهده دارد، اين دفتر را در ايام انتخابات رياست جمهوري در اختيار موسوي قرار داده بود و در جريان رويدادهاي اخير هم مسئوليت هماهنگي علماي قم با ميرحسين را بر عهده داشت. به گزارش برخي منابع، سراج الدين موسوي همچنين براي حمايت از مهندس موسوي هماهنگيهايي با مجمع محققين و مدرسين و يوسف صانعي انجام داده بود.
ديدار با محسن آرمين يکي ديگر از متهمين ضد امنيتي حوادث پس ا زانتخابات
سراج الدين و پاکستان
وي که در دوره اصلاحات سفير ايران در پاکستان بوده نقش اصلي درسفرهاي سيد حسن به اين کشور جهت پروژه هاي مطالعاتي وي، برعهده دارد. موسوي در پاکستان داراي موسساتي است که با رويکرد سياسي اداره مي شود.وي که ارتباط خود با دفتر و بيت مرحوم منتظري رابه علت روابط سياسي و فاميلي همچنان حفظ کرده کتابخانه اي را به نام اقبال لاهوري در قم تاسيس کرده که گفته مي شود محل حضور و نشست هاي سيد حسن خميني و ديگر اعضاي بيت امام مي باشد.
وي همچنين در طول چند ماهه گذشته بازهم فعال بوده و گفته مي شود در پشت پرده برخي از تصميم سازي ها حضور داشته است.بگونه اي که گفته مي شود نامه مهدي کروبي به رئيس رسانه ملي در سال گذشته که در آن ادعا شد فيلم هتک حرمت امام(ره) را صدا و سيما مونتاژ کرده، با تحريک و قلم وي نوشته شده بود.
ديدار با سيد محمد ابطحي از متهمين حوادث پس از انتخابات به همراه سيد حسن
تلاشهاي پشت پرده
از ديگر فعاليتهاي نامبرده مي توان به ديدار وي به همراه جمعي از اعضاي مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم با يکي ازچهره هاي برجسته نظام در آستانه 14خرداد گذشته اشاره کرد. در اين ديدار که افرادي چون منتظر القائم، کامليان، موسوي تبريزي ، برقعي ، فاضل ميبدي ، مهدوي آملي ، کوشا ، سليماني، ناظم زاده، سعيديان فر، اياذي و برخي ديگر از اعضاي مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم و برخي از اعضاي تندرو بيت آيت الله منتظري حضور داشتند، اصلي ترين محورهاي اين ديدار ، "تحريک اين چهره برجسته به حمايت هاي آشکارتر از جريان فتنه و علني کردن نقش پدري براي اين جريان"بود.نکته جالب اينکه در اين ديدار از چهره مذکور خواسته شد که در نمازجمعه 14 خرداد حضور نداشته باشد و از سوي ديگر پيگير موضوع شوراي رهبري باشد!
اما ماجراي اين ايام سراج الدين موسوي که در اکثر ديدارهاي سيد حسن و سيد ياسر خميني با محکومان حوادث بعد از انتخابات حضور دارد،زماني قابل توجه است که وي 2 ماه قبل از انتخابات با اعضاي حزب الله لبنان ديدار داشته و به آنان هشدارهاي سربسته اي را داده بود مبني بر اينکه دراين انتخابات مسائلي تغيير خواهد کرد و اتفاقات مهمي خواهد افتاد که بهتر است شما خود را به نظام وصل نکنيد.شايد آن زمان اين پيغام چندان منفهوم نبود اما گذشت ايام اين که مفهوم اين پيام و تلاش هاي پنهاني را به نمايش گذاشت.